“Гомекс” отвара продајни објекат 30. јуна у Обрежу, акцијска понуда и поклони за прве купце

У четвртак, 30. јуна, у 9 часова ланац маркета “Гомекс” отвара врата свог новог малопродајног објекта у Обрежу. Објекат се налази на адреси Саве Ковачевића 7, а на дан из ове компаније припремили су посебну акцијску понуду и поклоне за прве купце.

Радно време објекта биће: пон – суб 07:00 – 21:00, нед 07:00 – 14:00. Објекат се простире на преко 300м2 продајног простора у коме је ангажовано 11 запослених, а у редовној понуди је асортиман од преко 5.000 артикала где се посебно истиче понуда свежег воћа и поврћа и меса у МАП паковањима, саопштавају из “Гомекса”.

“Свеже месо Граничар пакује се у нашем Расхладно дистрибутицном центру. Ово су производи високог квалитета који не садрже замене за месо, вештачке боје, појачиваче укуса и раде се по оргиналним, провереним рецептурама. Препоручујемо их деци и онима који цене добар залогај. Поштујући стандарде HCCP система, у расхладном центру компаније “Гомекс” пакује се квалитетно месо са домаћих фарми”, стоји у саопштењу.

Маркети “Гомекс” имају посебне погодности и попусте за лојалити потрошаче који поседују њихову картицу Касицу Бројалицу или апликацију. Издавање картице је јако брзо и бесплатно, потрошачи је могу подићи у објектима, а са њом остварују додатне попусте и сваком куповином скупљају бодове “кешириће”. Када скупе 300 кеширића могу их искористити за куповину робе у “Гомексовим” објектима.

“Ако инсталирате “Гомекс” апликацију у телефону додатни бенефит је да аутоматски добијате поклон купон са попустом од 15% који можете искористити у куповини и умањити Ваш рачун. Приликом сваке наредне куповине од преко 1.000 динара добијате персонализоване купоне са попустима намењене само Вама”, наводи се у саопштењу.

5 5 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x