Отворен нови “Гомексов” маркет у Обрежу, у понуди више од 5.300 артикала

На адреси Саве Ковачевића бр. 7 у Обрежу отворен је први продајни објекат компаније “Гомекс” у општини Варварин, на површини од 327m2 и са паркингом за 10 возила. Посао у “Гомексовом” маркету у Обрежу добило је 11 људи, а по речима маргетинг менаџера ове компаније, Александра Соломуна, ова компанија тренутно запошљава преко 2.200 радника.

“У плану је ширење малопродајне мреже, циљ у наредних пет година је отварање нових 300 објеката широм Србије, а што се тиче овог региона већ наредног месеца је у плану отварање нових објеката у Варварину и Трстенику. Продајни простор у Обрежу има 327m2, прилично простран паркинг, тако да има могућности да купци лагодно обављају своју куповину”, наводи Александар Соломун из компаније “Гомекс”.

“Гомекс” је домаћи трговински ланац који је почео са радом у Зрењанину 1995. године и тренутно имају 220 радњи широм Републике Србије где запошљавају 2.500 радника. У понуди “Гомекса” у Обрежу налази се више од 5.300 артикала, од којих се посебно издваја “Fresh” категорија – свеже месо, воће и поврће, као и велики број свакодневно потребних производа, од намирница до кућне хемије.

Продавница у Обрежу од понедељка до петка радиће од 07:00 до 21:00, док је недељом радно време нешто краће, од 07:00 до 14:00 часова.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x