Богат и садржајан новогодишњи програм у Врњачкој Бањи

Нове година је пред вратима, а празнична еуфорија је већ у ваздуху. Оно што Врњачка Бања нуди свим гостима који посете овај центар туризма за новогодишње празнике је “Новогодишњи град”, који ће бити постављен испред хотела “Цептер” и у ком ће несумњиво уживати све генерације.

За оне најмлађе Туристичка организација Врњачка Бања припремила је дружење са Деда Мразом и другарима, па ће се у суботу, недељу и понедељак, од 12 до 14 часова, Деда Мраз дружити са децом, поделити поклончиће, а његови другари Маша, Елза, Снежна краљица, Стара и Нова година забављаће малишане.

Они мало старији моћи ће од 14 часова да уживају у доброј музици локалних бендова који ће дефинитивно направити добру атмосферу, а оно што ће свакако обрадовати и госте и мештане је и клизалиште на коме цена за сат времена клизања износи 200 динара.

На сам дан дочека Нове године, у недељу, Ловачко удружење “Војвода Луне” обрадоваће све пролазнике њиховим специјалитетом, гулашом од дивљачи. У понедељак госте Врњачке Бање очекује наступ фолклорне групе “Врњачки вез” од 13 часова, док ће се у уторак одржати традиционални новогодишњи наступ хора “Абрашевић”.

Из Туристиче организације Врњачка Бања позивају врњчане и њихове госте да посете новогодишњи град, да дођу са својом децом и да и уживају у програму који је Туристичка организација припремила за ову прилику. Посредством Туристичке агенције “Спа травел” у лепотици континенталног туризма боравиће близу 1.000 страних гостију, из Бугарске ће њих бити највише, затим из Македоније, Румуније, Грчке и Албаније, а по први пут Врњачка Бања има више страних него домаћих гостију.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x