Хуманитарни концерт за Катарину у суботу у Бошњану

КУД “Бошко Југовић”, у суботу 10. јула у Дому културе у Бошњану, са почетком од 17:00 часова, организује хуманитарно вече са циљем прикупљања новчаних средстава за помоћ Катарини Филиповић из Варварина која болује од тешке болести.

По речима Иване Исаковић, председнице КУД-а “Бошко Југовић”, учешће у овој хуманитарној манифестацији узео је велики број предузетника, удружења и појединаца, вокални солиста Добрица Туфегџић Туфа, као и КУД-ови из Обрежа, Параћина, Велике Дренове.

“Учешће су узели ЛУ “Јухор”, актив Бошњане и они ће кувати ловачки гулаш, у кафани “Код Надице”биће служено печење, учешће је узело и Стреличарско друштво из Бошњана, Симоновић Драгана, власница фризерског салона “Даца”, правиће фризуре заинтересованим дамама у холу Дома културе од 17:00 часова, док ће Анђела Живановић бити задужена за шминкање, такође од 17:00 часова”, наводи Ивана Исаковић,

“У другом делу манифестације, са почетком од 20:00 часова, на хуманитарном концерту наступиће Добрица Туфегџић Туфа, КУД “Коло” из Обрежа, КУД “Боки 4. Јули” из Параћина, КУД “Извор” из Велике Дренове и домаћин, КУД “Бошко Југовић” из Бошњана”, најављује председница бошњанског КУД-а.

 

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x