Хуманитарно вече фолклора “Корак за Слађану” 10. фебруара у Ћићевцу

Група људи хуманог срца 10. фебруара 2018. године, са почетком од 17 часова, организује велико хуманитарно вече фолклора у Хали спортова у Ћићевцу под називом “Корак за Слађану” на коме ће наступити преко 20 културно уметничких друштава из целе Србије, а све у склопу акције помоћи Слађани Стојановић из Доњег Катуна која се бори са тешком болешћу, мијелоидном леукемијом.

Своје учешће на овом великом концерту потврдило је двадесет троје културно уметничких друштава из целе Србије, а представиће се и вокалне солисткиње Александра Младеновић из Ниша и Анђела Недељковић из Ћићевца. Цена улазнице за ово фолклорно вече износиће 100 динара, а сав приход од продатих улазница биће намењен за даље лечење Слађане Стојановић, саопштили су организатори.

На овом великом концерту наступиће ФА “Абрашевић” из Параћина, КУД “Спасовдански вез” из Дреновца, КУД “Моравац” из Горњег Видова, КУД “Девети август” из Лучине, ветерани КУД-а “Моравац” из Ћићевца, КУД “Младост” из Макрешана, КУД “Полет” из Падежа, КУД “Медвеђа” из Медвеђе (Трстеник), КУД “Јелек” из Подунаваца, КУД “Глоговац” из истоименог места, КУД “Бранко Ћопић” из Мајура као и јагодинско КУД “Здравац”.

За Слађану ће играти још и КУД “Витошевац”, КУД “Видовдански вез” из Смиловца, КУД “Плана” из Велике Плане, КУД “Влада Марјановић” из Старог Села, ФА “Драинац” из Блаца, КУД “Стишки бисери” из Мајиловца, КУД “Бабушница” из Бабушнице, КУД “Арион” из Крагујевца, КУД “19. Октобар” из Цветкојевића, КУД “Властимир Живковић” из Батуше и КУД “Сања Миленковић” из Доњег Катуна.

Организатори апелују и на све који су у могућности да помогну Слађанино лечење уплатама на динарски рачун 205-9011007235350-69 и девизни рачун 9031024645644, код Комерцијалне банке, као и слањем смс поруке са садржајем 413 на број 3030.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x