II “Врденовачки дани” 6. августа у Врденовцу (Обреж)

Удружење грађана “Врденовачки орлови” из Обрежа организује другу по реду гастрономско-туристичку манифестацију под називом “Врденовачки дани” у недељу, 6. августа текуће године, у Врденовцу (Обреж) код цркве Светог Лазара. Организатори позивају све кулинарске мађионичаре да се пријаве на такмичење у кувању гулаша, а припремљен је и богат културно-уметнички програм.

“Ако сте мајстор кулинарства и желите да покажете своје кулинарске вештине, придружите нам се на такмичењу у кувању гулаша! Пријаве за такмичење, али и за излагање и промоцију штандова, трају до 1. августа 2023. године на број телефона 063/647-257, код организатора Небојше Николића, као и путем фејсбук странице “Врденовачки орлови“. Немојте пропустити прилику да покажете своје кулинарске вештине и освојите фантастичне награде”, поручују “Врденовачки орлови” упутивши и позив свима који желе и могу да помогну у реализацији манифестације да се јаве на број телефона 063/1491-742 код Мирољуба Мирка Антонијевића.

“Врденовачки орлови” најављују незаборавно искуство, уз богат културно-уметнички програм. “Ова манифестација је више од обичног такмичења. То је прилика да се окупимо као заједница, да покажемо своје вештине, уживамо у укусној храни и прославимо јединство. “Врденовачки дани” су место где се пријатељства рађају и успомене стварају. Добродошли”, поручују организатори.

У надметању за најукуснији гулаш могу учествовати како удружења, тако и појединци, а организатори су, уз подршку спонзора, припремили вредне и богате награде. Реч је о манифестацији шареноликог карактера коју, поред културно-уметничког програма, сајамских изложби и изложби слика, прати и “Врденовачка гулашијада”, такмичење у припремању посластице од меса домаћих и дивљих животиња.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x