Међународни фестивал балона “Крушевац кроз облаке” одржан по 7. пут

Туристичка организација Крушевац, под покровитељством града Крушевца, организовала је седми пут за редом, спортско – туристичку манифестацију Међународни фестивал балона “Крушевац кроз облаке”.

Према речима директорке ТО града Крушевца Сузане Милосављевић, манифестација расте из године у годину, окупља све већи број посетилаца, али и балонарских посада, а ове године их је било рекордних седам, из Србије, Словеније, Мађарске, Бугарске, али и Лепосавића. Љубитељи висина у рекордном броју из града под Багдалом и суседних општина и градова уживали су у панорами Крушевца изнад “Божанског погледа” и врхунском музичком и забавном програму.

Помоћница градоначелнице Крушевца за друштвене делатности Јелена Тодоровић истакла је да је “Крушевац кроз облаке” постао већ својеврсни бренд Града, који кроз културне и забавне активности пружа прилику да свако нађе садржај прилагођен личним интересовањима.

Крушевачки рок бенд “Трећа смена” отворио је забавно музичко вече у којем је изванредни наступ имао Дејан Петровић и његов Биг бенд. Балонарске посаде у вечерњим сатима су припремиле перформанс, а вече је другог дана украсио наступ велике звезде поп – фолк музике Жељка Самарџића.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x