Интерно расељеним лицима општина Врњачка Бања обезбедила огрев

Председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић и председник Скупштине општине Врњачка Бнаја Иван Радовић, у присуству директора ЈП “Шуме Гоч” Ивице Лазаревића, поделили су 50 ваучера за огрев интерно расељеним лицима која бораве на подручју врњачке општине.

Било је пријављено 94 лица, каже председник врњачке општине Бобан Ђуровић, али је на конкурсу рангирано 50, док ће накнадним конкурсом бити обухваћени сви они који испуњавају услов за помоћ у подели дрва, а који се нису нашли у претходној подели.

“Настављамо и даље активности око побољшања услова и квалитета живота свих интерно расељених лица која живе на подручју наше општине. Морам јавно да похвалим цео тим који координира са Комесаријатом за избегла и интерно расељена лица Републике Србије, али и локална лица која обављају ове послове. Наша општина је учествовала на свим конкурсима и аплицирано је за средства код Европских фондова”, нагласио је Ђуровић.

Он је овом приликом апеловао и на све грађане врњачке општине да се вакцинишу и тако заштите себе и друге од заразе корона вирусом који не посустаје и постаје преопасан по људе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x