Изабрано ново руководство Месне заједнице Град Варварин, Јован Савић председник

На конститутивној седници Савета месне заједнице Град Варварин, одлучено је да нови председник Савета буде Јован Савић. Потпредседници су Дражен Симоновић и Марија Радовановић, а секретар је Марија Кљајић.

Нови председник Савета месне заједнице Град Варварин Јован Савић у изјави за наш портал истиче да ће новоизабрано руководство наставити тамо где је претходно стало и да ће сви напори у наредном, четворогодишњем мандату, бити уложени у развој ове месне заједнице и у стварање што бољих услова за живот свих становника.

У сарадњи са локалном самоуправом у наредном периоду биће настављено са уређењем средишта општине и градске месне заједнице, а сви грађани своје предлоге за унапређење локалне заједнице могу достављати члановима Савета, који ће предлоге прослеђивати председнику, а он даље локалној самоуправи.

На изборима за чланове Савета месних заједница, одржаним 4. децембра, бирало се деветоро чланова, а након проглашења коначних резултата, у предвиђеном року конституисани су нови Савети. Новоизабрани председник Савета МЗ Град Варварин је угледни предузетник, власник популарне посластичарнице “Пролеће”, са традицијом дугом пола века.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x