Изабрано ново руководство Спортског савеза општине Варварин, Андрија Стаменковић председник

На ванредној Скупштини Спортског савеза општине Варварин, одржаној због оставке бившег руководства, за новог председника Савеза једногласном одлуком чланова Скупштине изабран је Андрија Стаменковић из Горњег Катуна, дугогодишњи спортски радник.

Управни одбор ове организације је остао исти и у наредном периоду чиниће га Стефан Којић, Данијел Барбуловић, Раде Тодоровић, Дражен Богдановић и Славољуб Благојевић. За заменика председника именован је Далибор Рајић.

У изјави за наш портал новоизабрани председник општиског Спортског савеза Андрија Стаменковић је истакао да ће први задатак новог руководства бити промена Статута и усклађивање пословања Спортског савеза са истим, али и помоћ клубовима члановима Савеза.

Стаменковић је додао и да је у плану оживљавање летњег турнира у малом фудбалу у Варварину, који није организован већ пар година, тако да ће рад Савеза у наредном периоду бити фокусиран и на организацију и оживљавање тог турнира.

Новоизабрани председник Спортског савеза општине Варварин Андрија Стаменковић активно се бавио фудбалом у свом матичном клубу “Борцу” из Горњег Катуна до 2020. године, када се, због повреде, “пензионише” и постаје тренер овог клуба.

У тренерске воде упловио је 2015. године, као тренер петлића и пионира у ФК “Темнић 1924” и у периоду од 2015. до 2017. године, поред тренерског посла, обављао је и функцију спортског директора млађих категорија “Темнића”.

2.3 6 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x