ИЗБОРИ У ВАРВАРИНУ: Убедљива победа листе “Александар Вучић – За нашу децу”

Према подацима Општинске изборне комисије (ОИК), на нешто више од 90% обрађених бирачких места, изборна листа “Александар Вучић – За нашу децу” убедљиво је победила освојивши 52.22% подршке бирача у темнићком крају.

Друга по броју гласова је Коалиција “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма” са 21.81%, трећа Група грађана “Наши људи” која је освојила 13.96%, Група грађана “Темнићка алтернатива” добила је 9.58% подршке грађана, док је Група грађана “Српски радикали Варварина” остала испод цензуса са 2.44%.

У општини Варварин свих 40 бирачких места отворено је јутрос у 7:00 часова, гласање је протекло без неправилности, а према подацима Општинске изборне комисије (ОИК) до 19:00 часова на територији општине Варварин гласало је 55.12% грађана са правом гласа, од укупно уписаних 15.427.

14:30 – Носилац изборне листе “Српских радикала” Јанко Богуновић гласао је данас у пратњи супруге и ћерке на бирачком месту број 10 у згради Судске јединице у Варварину.

14:00 – Председница Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) Варварин и друга на листи за одборнике изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу” у Скупштини општине Варварин, др Виолета Лутовац – Ђурђевић, гласала је на бирачком месту број 19 у ОШ “Јован Курсула” у Доњем Катуну.

11:00Председник општине Варварин и први на листи “Александар Вучић – За нашу децу” Војкан Павић гласао је данас, у пратњи супруге, на бирачком месту број 9 у згради Судске јединице у Варварину.

10:55 – Председник Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Варварину и носилац изборне листе ове странке за локалне изборе, Драгољуб Станојевић, у друштву супруге и сина гласао је данас на бирачком месту бр 9 у згради Судске јединице у Варварину.

08:50 – Потпредседница општинског одбора СПС Варварин и кандидат за Народног посланика у НСРС Гордана Петровић своју грађанску дужност извршила је јутрос на бирачком месту број 9 у згради Судске јединице у Варварину.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x