Изузетни резултати пчеларске задруге “Рој” из Медвеђе

Запослени у Пчеларској задрузи “Рој” у Медвеђи код Трстеника постигли су изузетне пословне резултате у овој календарској години. Тим поводом организовано је дружење уз коктел са званицама кооперантима из Трстеника, Ужица, Варварина, Рековца и из Војводине.

Извештај о раду поднели су присутнима директор ПЗ “Рој” Радомир Брадић и управник пчелињака Владимир Гашић.

“Произвели смо и купцима испоручили више од 3.000 ројева и остале опреме упркос тешкој години за све пчеларе, који су много улагали у ову област привређивања. Ипак, можемо бити задовољни и надамо се још бољим резултатима у идућој години” рекао је, између осталог, управник пчелињака у ПЗ “Рој” Владимир Гашић.

О успешној сарадњи са овом задругом и даљим плановима присутнима је говорио Миломир Туцовић, директор Регионалне заједнице “Златибор” из Ужица. Он је нагласио да се, поред отварања нових погона, мора радити и на масовнијем запошљавању нових радника, што је и циљ ове кооперативне сарадње која ће бити настављена у наредном периоду.

Директор ПЗ “Рој” Радомир Брадић најавио је још већу производњу и пласман пчелињих производа и остале опреме која се производи у погонима. Задруга ће исто тако проширити производне програме и капацитете, што ће допринети и отварању нових радних места.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x