Јавна расправа о Нацрту Плана развоја општине Варварин до 10. децембра

Општинско веће општине Варварин отворило је Јавну расправу о Нацрту Плана развоје општине Варварин за период 2021 – 2028. година. Јавна расправа биће одржана у периоду од 25. новембра до 10. децембра 2021. године, а позвани су сви представници органа Општине Варварин, грађани, удружења, стручна јавност, као и друге заинтересоване стране да узму учешће, саопштено је из Општинске управе општине Варварин.

Програм Јавне расправе о Нацрту Плана развоја општине Варварин, са Нацртом Плана развоја, објављује се на сајту општине Варварин: www.varvarin.ls.gov.rs, а све примедбе и сугестије достављају се Канцеларији за локални економски развој општине Варварин, одговорно лице – Александар Павић, начелник Одељења Општинске управе, на е-mail: aleksandar.pavic@varvarin.org.rs или поштом на адресу: Општинска управа општине Варварин – Канцеларија за ЛЕР, ул. Марина Мариновића број 38, 37260 Варварин ( са назнаком: за израду Плана развоја општине Варварин 2021-2028.).

Нацрт Плана развоја општине Варварин биће представљен на отвореном састанку у форми округлог стола, који ће се одржати дана 09. децембра 2021. године, са почетком у 12 сати, у Великој сали Општинске библиотеке Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x