Јавне расправе о буџету општине Варварин, програму развоја општине Варварин и стратегији одрживог развоја 10. децембра

Општина Варварин објавила је јавни позив за учешће у јавним расправама о Нацрту одлуке о буџету општине Варварин за 2020. годину, Нацрту програма развоја општине Варварин за 2020. годину, са пројекцијама за 2021. и 2022. годину и Нацрту стратегије одрживог развоја општине Варварин од 2020. до 2030. године.

Упознавање са радним текстовима Нацрта горе наведених одлука је у току, а из општине Варварин позивају све грађане, удружења, стручну јавност, као и све заинтересоване стране да своје предлоге, сугестије, иницијативе и коментаре доставе Општинској управи општине Варварин, Одељењу за буџет, финансије, привреду, економски развој, јавне набавке и утврђивање и наплату јавних прихода до 10. децембра текуће године.

У оквиру спровођења јавне расправе, биће одржани отворени састанци у форми округлог стола 10. децембра, у сали Скупштине општине Варварин и то о Нацрту одлуке о буџету општине Варварин за 2020. годину од 11 часова, о Нацрту програма развоја општине Варварин од 12. часова и о Нацрту стратегије одрживог развоја општине Варварин од 13 часова, на којима ће бити представљени и Нацрти текстова одлука.

Јавне позиве и текстове Нацрта ових одлука заинтересовани могу погледати и на сајту општине Варварин, на веб адреси www.varvarin.org.rs.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x