ЈКП “Енергетика”: Корисници да плаћају уредније рачуне за грејање

Нова грејна сезона почела је у Трстенику на време и без проблема, а захваљујући локалној самоуправи на разумевању и помоћи постепено се решавају проблеми из претходног периода. Новоименовани директор ЈКП “Енергетика” Мирољуб Ерић каже да је помогао својим ауторитетом и Братислав Гашић па је топлана по први пут из прошлог месеца изашла са измиреним обавезама за гас и електричну енергију.

“Ушли смо у репрограм за велики дуг, као и заостали дуг према снавдевачу из претходне године. Ове обавезе смо испоштовали за прошли месец, обезбеђена су средства и за овај месец за санацију дуговања према добављачу, као и фиксне трошкове који нас чекају. Међутим, и даље имамо великих проблема са дуговањима наших корисника и зато апелујем на њих да плаћају своје рачуне уредније да би смо нормално функционисали до краја грејне сезоне”, каже директор ЈКП “Енергетика” Мирољуб Ерић.

Он додаје да уколико постоји неки проблем код корисника, да се могу обратити као и до сада Служби у овом јавном предузећу која ће решити настали проблем. Уколико не буде измирења дуговања корисника, Ерић поручује да ће ово предузеће бити приморано да скрати период утужења, ради принудне наплате својих потраживања.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x