СНС: Жене су спремне да се боре за своју будућност и за бољу будућност своје деце

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) Варварин, поводом Међународног дана жена, 8. марта, организовао је у ресторану Спортског центра “Темнић” осмомартовску прославу за чланице Уније жена СНС.

Прослави су присуствовали и председник општине Варварин Војкан Павић, члан Извршног одбора СНС Ненад Дејановић, функционери локалног одбора у Варварину, а телефонским путем окупљеним женама се обратио и некадашњи градоначелник Крушевца Братислав Гашић.

Председница варваринских напредњака, др Виолета Лутовац Ђурђевић, истакла је да је поносна на жене и активисткиње из СНС-а које су присуствовале осмомартовској прослави, а било их је више од 150.

“Заиста сам поносна, ово је велики број жена и мислим да није постојала странка на територији општине Варварин која је могла да окупи оволико жена и да направи овакво дружење. То показује да су жене спремне да се боре и за своју будућност и за бољу будућност своје деце, а мени је драго и да се Варварин пробудио и да су се жене у Варварину пробудиле и активирале на све могуће начине”, истакла је др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Она је истакла и то да се господин Братислав Гашић обратио окупљеним дамама подржавши овакву акцију окупљања и једном лепом поруком охрабрио жене да се укључе још више у политику, да буду храбрије, да се боре за своје циљеве и да их остварују на сваком пољу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x