Јована и Иван победници манифестације на Мосту љубави у Врњачкој Бањи

Пред великим бројем посматрача и упркос хладном времену у Врњачкој Бањи је, по јубиларни десети пут, одржано такмичење у најдужем пољупцу. Такмичење се традиционално одржава на Дан заљубљених и то симболично на Мосту љубави начичканом великим бројем закључаних катанаца у Врњачкој Бањи.

Победници, Иван Маричић и Јована Јовановић из Селевца код Смедеревске Паланке, љубили су се 42 минута и освојили викенд и романтичну вечеру у Врњачкој Бањи, а њима је иначе ово први пут да учествују на овом такмичењу.

“Јако смо срећни што смо освојили ову награду, било нам је прелепо и верујем да ће наша љубав трајати вечно и да ћемо и следеће године бити учесници овог такмичења” каже Јована која очекује да ће се боље спремити за следећу годину када намеравају да оборе рекорд у дужини трајања пољупца.

У категорији најатрактивнији пар победили су брачни пар Љубица и Миљан Прљета из Београда. Најстарији пар долази из Крушевца, а то су Светлана (59) и Павле Илић (69) који су чак 41 годину у браку. Најмлађи пар ове године има по 20 година, а то су Ђурђина Радоичић и Слободан Икодиновић из Јошаничке бање и они су освојили велнес и спа дан за двоје у Врњачкој Бањи.

“Ове године, која је цела у знаку јубилеја, пријавили су се само они најхрабрији, свака им част, јер није пријатно љубити се по овако хладном времену. Хвала и публици која је у великом броју дошла да бодри такмичаре упркос времену”, каже Иван Трифуновић, директор Туристичке организације Врњачка Бања која је и организатор овог такмичења.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x