Јубиларни пољупци на Мосту љубави у Врњачкој Бањи

Такмичење у најдужем пољупцу, овога пута јубиларно по десети пут, одржаће се на Мосту љубави у Врњачкој Бањи 14. фебруара. Манифестација под називом “Пољуби ме” привлачи из године у годину све већу пажњу младих и старијих парова, тако и посетилаца ове манифестације коју организује и овога пута Туристичка организација Врњачка Бања.

Начичкан великим бројем катанаца Мост љубави привлачи многе да купују и на њему закључавају своју љубав. Да подсетимо, рекорд у најдужем пољубцу држи пар из Крушевца Ирена Алурац и Ђорђе Божић који су се 2015. године љубили чак 101 минут без престанка.

Победници ранијих година бирани су у три категорије и то најдужи пољубац, најатрактивнији и најстарији пар, а овога пута уводи се и четврта категорија, најмлађи пар преко 18 година.

Учеснике, према речима директора Туристичке организације Врњачка Бања Ивана Трифуновића, очекују три награде и то викенд у Врњачкој Бањи, викенд на Копаонику и романтична вечера за двоје. Новина ове године је и та што ће пар кога публика буде највише бодрила освојити неку од награда.

Ова манифестација се одржава у години када Врњачка Бања обележава 150 година активног бављења туризмом, а Трифуновић истиче да се организацији манифестације одазвао рекордан број спонзора, биће највећи фонд награда, па сви нестрпљиво очекују овај дан да виде да ли ће неко од парова оборити постављени рекорд из 2015. године на чувеном Мосту љубави у Врњачкој Бањи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x