Радионица на дечијем игралишту у Врњачкој Бањи

Центар за децу и омладину Врњачка Бања за најмлађе мештане и туристе је организовао радионице на дечјем игралишту у централном парку у оквиру Mеђународног врњачког карневала у периоду од 09. до 16. јула 2017. године. Спонзор ове манифестације је Еуробанка која је пре неколико година извршила реконстркцију и опремање игралишта са новим реквизитима.

Ликовне радионице су се одржавале сваког дана током Врњачког карневала у термину од 18:00 до 20:00 часова, док су свакодневно на десетине деце, уз помоћ аниматора, бојама преносили своје креативне идеје и осликавали карневалске маске које су затим користили током дечје карневалске поворке и у току осталих карневалских активности.

Оригиналност и креативност у самосталном изражавању је јако битна за њихов развој и осамостаљивање како би убудуће постали слободне личности које ће ценити праве вредности и успети да максимално остваре своје таленте и способности. У оквиру рада поједина деца су спонтано успела да изразе своје унутрашње расположење и задовољство што се јасно видело на њиховим радовима.

Сматрамо да су ове активности одржане у прелепим врњачким парковима допринеле да се учесници опусте и уживају радећи у природном окружењу и доживе право задовољство резултатима свог рада, а задовољни родитељи су изразили жељу да се ове корисне активности одвијају и током целе летње сезоне, сазнајемо у Центру за децу и омладину у Врњачкој Бањи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x