Караван народне песме, игре и хумора у Дому културе у Риљцу 29. августа

Удружење “Аутограм” из Трстеника наставља даље своје планиране активности културно – забавног програма. Тако ће у уторак, 29. овог месеца, у Дому културе у насељеном месту Риљац, са почетком у 20 часова, бити реализован програм под називом “Нек оживи село моје, нек се опет песме поје”.

Овај Караван народне песме, игре и хумора гостовао је раније и у другим насељеним местима, где је изазвао велико интересовање и масовно пунио просторе Домова културе у трстеничким селима, рекао нам је тим поводом председник Удружења “Аутограм” Бранислав Павловић.

“Улаз је слободан и очекујемо велики број посетилаца. Пре концерта ће воћари и виноградари имати прилику да изложе своје производе – воће, вино и ракију, уз дегустацију. У програму ће учествовати познати вокални извођачи, глумци, оркестар “037” из Крушевца и КУД “Традиција” из Трстеника. Покровитељ овог концерта је Општина Трстеник, а овом приликом позивам све љубитеље дружења и лепе забаве да дођу у Риљац и да се разоноде уз богат и садржајан програм”, поручио је Бранислав Павловић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x