КК Темнић представио нови грб и интернет портал

Управа Кошаркашког клуба Темнић из Варварина протеклих месеци ради на модернизацији клуба и иде у корак са најновијим трендовима тако да је после покретања страница на фејсбуку и инстаграму представљена и интернет презентација на веб адреси www.kktemnic.rs, као и највећа промена, потпуно нови грб који ће бити коришћен у наредним годинама.

Из КК Темнић су саопштили да је промена грба најновији корак ка модернизацији овог клуба и навели да су реакције на нови грб позитивне како од стране играча, тако и од стране љубитеља кошарке у Варварину.

Што се тиче интернет презентације варваринског кошаркашког клуба, из КК Темнић поручују да на овај начин желе да јавности презентују свој рад и планове, док је председник клуба Дражен Симоновић нагласио да је ово само један од корака ка модернизацији КК Темнић.

“У будућности можете очекивати велики број новина у КК, са којима ћемо Вас временом упознавати, а такође желим да Вас обавестим да ће Школа кошарке “Темнић” кренути са радом од четвртка, 13. септембра 2018. године”, најављује Симоновић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x