Коалиција “Ивица Дачић – СПС – ЈС – Драган Марковић Палма” штандом у центру Варварина наставила са изборном кампањом

Штандом у центру Варварина и промоцијом кандидата за одборнике у Скупштини општине Варварин и кандидата за народног посланика, Општински одбори Социјалистичке партије Србије (СПС) и Јединствене Србије (ЈС) наставили су са активностима у оквиру предизборне кампање за овогодишње локалне и парламентарне изборе. Председник варваринских социјалиста и кандидат за председника општине испред коалиције СПС – ЈС, проф. Драгољуб Станојевић, подсећа да се на локалној листи за одборнике, поред више од 40% жена, налази и око 60% кандидата који у прошлости нису били на листи.

По његовим речима, ради се о младим људима, добро познатим у својим срединама, који су препуни воље, жеље и ентузијазма да ураде нешто добро за своје средине, док се на листи кандидата за народне посланике, за сад једини представник општине Варварин на изборним листама предатим РИК-у, налази дипл. правник Гордана Петровић, са великим шансама да у старту уђе у скупштинске клупе. Станојевић наглашава да ће до избора 21. јуна социјалисти у Варварину водити позитивну кампању, а потрудиће се да грађанима представе све позитивне резултате који су остварени у протеклом, четворогодишњем мандату, као и програм развоја општине Варварин за наредни период.

Кандидаткиња за народну посланицу у НСРС, Гордана Петровић, истиче да ће, ако добије поверење грађана на јунским изборима, у парламенту заступати пре свега интересе општине Варварин, али њен рад у парламенту биће још усмерен и на, између осталог, убрзани развој општине Варварин, афирмисању и оснаживању жена, као и давању подршке породици и рађању деце кроз мере популационе политике.

За изборе заказане за 21. јун у општини Варварин почетком марта предате су две листе и то “Александар Вучић – За нашу децу” која се налази под редним бројем 1 и “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма” која ће бити друга на гласачком листићу. Према најавама још неких политичких субјеката, до петка 5. јуна, када је и крајњи рок за предају листа кандидата за одборнике, очекује се да буду предате још три изборне листе.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x