Ивица Дачић и Драган Марковић Палма 17. јуна у Варварину

У оквиру предизборне кампање за парламентарне изборе коалиције “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма” у среду 17. јуна, са почетком од 16 часова, у пешачкој зони у центру Варварина биће одржан предизборни скуп, саоштено је из Општинског одбора СПС Варварин.

Према саопштењу варваринских социјалиста, планирано је да се том приликом грађанима обрате лидер СПС-а, први потпредседник Владе Републике Србије и актуелни министар иностраних послова Ивица Дачић и председник ЈС и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма.

Коалиција “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма” и на локалним изборима у општини Варварин наступа у истом саставу где се, као и на парламентарним изборима, налази под редним бројем 2.

ОБИЛАЗАК ЋИЋЕВЦА И КРУШЕВЦА

Лидери коалиције СПС – ЈС, Ивица Дачић и Драган Марковић Палма, истог дана обићи ће и општину Ћићевац (Трг у центру Ћићевца у 15:30), као и град Крушевац (Трг Косовских јунака у 19:00 часова).

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x