Компанија “Цептер” нови власник хотела “Звезда”

Председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић задовољан је куповином хотела “Звезда” од стране компаније “Цептер”, док ће овај хотел бити потпуно затворен на крају летње туристичке сезоне да би се реновирао до пролећа 2018. године.

Продајом “Звезде” задовољени су обострани интереси. Компанија “Цептер” купила је хотел “Звезда 1” за 179 милиона динара, а његова укупна површина је 11.455 квадратних метара. Овај хотел се налази на бањској променади и највреднија је имовина ХТП “Фонтана” која је у стечају, а купила га је фирма “Центротекстил” која је у власништву бизнисмена Филипа Цептера.

Продат је и кафе “Швајцарија”, омиљено место младих и старих у центру Бање, фирми “Ацико-комерц” из Краљева за око 910 хиљада евра.

Председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић каже да ових дана треба да почне реконструкција купљених објеката, у припреми је и продаја хотела “Звезда 2” на око 10.000 квадрата простора, који се налази у сивој градњи, а радови на њему заустављени су почетком 1990. године. Компанија “Цептер” заинтересована је и за овај хотел, додаје на крају Бобан Ђуровић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x