Компанија “Kromberg & Schubert” тражи нове раднике, обезбеђен превоз и за територију општине Варварин

Компанија “Kromberg & Schubert” упошљава нове раднике, а по речима Иване Бојовић Ивковић, специјалисте за регрутације у овој компанији, обезбеђен је и аутобуски превоз за потенцијалне раднике из општине Варварин.

“Компанија “Kromberg & Schubert” из Крушевца, за потребе новог пројекта, врши запошљавање значајног броја радника. Како смо обезбедили превоз и за ову територију, за подручје Бошњана, Варварина и Ћићевца, упутили би смо позив заинтересованима да се прикључе нашем тиму и да конкуришу за радне позиције у нашој компанији. Нудимо одличне услове рада, пријатну радну атмосферу, обезбеђен је превоз до радног места, ручак у оквиру радног времена, рад је у три смене и за све три смене обезбеђен је превоз тако да сви заинтересовани могу да се информишу и да се пријаве на главној капији фабрике “Kromberg & Schubert” у Крушевцу на адреси Бруски пут бр. 19.”, наводи Ивана Бојовић Ивковић.

Она додаје да заинтересовани могу да се пријаве тренутно за позиције оператера у производњи, у оквиру производног погона, док за све остале позиције у оквиру администрације и управе могу да прате огласе на сајту www.poslovi.infostud.com.

Компанија “Kromberg & Schubert” у овом тренутку има око 1.300 запослених и за потребе новог пројекта запослиће значајан број додатних радника.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1238 + 10 = 1248

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x