Компанија “Kromberg & Schubert” тражи нове раднике, обезбеђен превоз и за територију општине Варварин

Компанија “Kromberg & Schubert” упошљава нове раднике, а по речима Иване Бојовић Ивковић, специјалисте за регрутације у овој компанији, обезбеђен је и аутобуски превоз за потенцијалне раднике из општине Варварин.

“Компанија “Kromberg & Schubert” из Крушевца, за потребе новог пројекта, врши запошљавање значајног броја радника. Како смо обезбедили превоз и за ову територију, за подручје Бошњана, Варварина и Ћићевца, упутили би смо позив заинтересованима да се прикључе нашем тиму и да конкуришу за радне позиције у нашој компанији. Нудимо одличне услове рада, пријатну радну атмосферу, обезбеђен је превоз до радног места, ручак у оквиру радног времена, рад је у три смене и за све три смене обезбеђен је превоз тако да сви заинтересовани могу да се информишу и да се пријаве на главној капији фабрике “Kromberg & Schubert” у Крушевцу на адреси Бруски пут бр. 19.”, наводи Ивана Бојовић Ивковић.

Она додаје да заинтересовани могу да се пријаве тренутно за позиције оператера у производњи, у оквиру производног погона, док за све остале позиције у оквиру администрације и управе могу да прате огласе на сајту www.poslovi.infostud.com.

Компанија “Kromberg & Schubert” у овом тренутку има око 1.300 запослених и за потребе новог пројекта запослиће значајан број додатних радника.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Srecko kazic
Srecko kazic
8 месеци раније

Dobar dan ja sam kazic Srećko Godište sam 85 opština Rekovac adresa belusic javljam se povodom vašeg oglasa pa me interesuje poso kod vas kakve su uslove ovo je moj broj telefona 062________ voleo bi da mi javite što pre

1
0
Ваш коментар на ову вест?x