Концерт Арт ансамбла “Мајка Јевросима” пред препуном салом Крушевачког позоришта

Пред препуном салом Крушевачког позоришта крушевачки Арт ансамбл “Мајка Јевросима” одржао је синоћ још један хуманитарни концерт у низу, овог пута са циљем прикупљања средстава за куповину што већег броја новогодишњих пакетића за децу са ретким болестима, посебним потребама и децу из социјално угрожених породица.

Према речима Јелене Ђорђевић, председнице Удружења “Мајка Јевросима”, у оквиру прејекта “Њихов осмех нема цену” спроводе се бројне активности, а на јучерашњем концерту је, захваљујући хуманим људима који су попунили салу Крушевачког позоришта, прикупљено 58.000 динара и пуно слаткиша и разних пакетића.

“Арт ансамбл “Мајка Јевросима”, који је састављен од чланица Форума жена Градског одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) у Крушевцу, приредио је овај концерт у склопу пројекта “Њихов осмех нема цену” који ускоро бележи и целу деценију рада. Одлучиле смо се на овај корак са циљем да би смо омогућиле што већа средства за куповину средстава за новогодишње пакетиће које традиционално делимо сваке године болесној деци, деци са посебним потребама и деци из социјално угрожених породица” каже Јелена Ђорђевић.

Она је истакла задовољство великим бројем људи који прати рад овог Арт ансамбла и који посећују акције и концерте изразивши наду да ће на овај начин бити обрадован и усрећен велики број малишана и додала да и поред тога што није баш лако саставити хор од жена домаћица, службеница, лекарки, да је велико задовољство долазити на пробе и концерте, а све са циљем помоћи онима којима је та помоћ најпотребнија зато што “њихов осмех нема цену”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x