Припреме за концерт “Свима на радост”

Организациони одбор манифестације “Свима на радост” одржао је седницу на којој је договорен организациони план манифестације која ће се одржати од 28. априла до 02. маја ове године.

Према речима Драгана Марковића, председника КУД “Традиција”, поред овог друштва организатори су Општина Трстеник, Народни универзитет, Туристичка организација, Дом ученика и студената и све институције везане за област културе. Суорганизатори су КУД “Прва петолетка” и КУД “Запис”. На овој јединственој и традиционалној манифестацији, осим трстеничких друштава и ансамбала, учествоваће и гости из Македоније, Мађарске и Републике Српске.

“Главни концерт одржаће се у Трстенику, а још два су планирана у МЗ Грабовац и МЗ Тоболац. Видећемо где ће бити одржан и трећи концерт, да ли у Пољни, Милутовцу или у некој другој Месној заједници. Нама је важно да буде све то лепо и забавно уз дружење наших чланова и наравно да игром и песмом, у оквиру изабраних кореографија, задовољимо бројне љубителеј фолклора” каже тим поводом Драган Марковић нагласивши да ће до најављене манифестације бити одржана још једна седница где ће бити утврђена сатница и број учесника манифестације “Свима на радост”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x