Куће на селу за још две породице из темнићког краја

У Палати Србија у Београду заменица председника Скупштине општине Варварин, Јелена Весић, потписала је два нова тројна Уговора између Министарства за бригу о селу, општине Варварин и младих брачних парова из Бошњана, Татјане Пантић и Марка Анђелковића и Снежане Игњатовић и Гордана Ракића о додели бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом.

Потписивању Уговора присуствовао је и помоћник председнице општине Александар Марковић, а заменица председника Скупштине Јелена Весић честитала је младим паровима из Бошњана на добијеним средствима за куповину новог породичног дома. Она се захвалила и Министарству за бригу о селу и Влади Републике Србије на одобреним средствима и нагласила да је овај пројекат од изузетног значаја зато што млади парови добијају прилику да живот наставе самостално.

Подсетимо, почетком октобра месеца министар за бригу о селу Милан Кркобабић посетио је породицу Радосављевић која је на овом конкурсу добила средства и купила кућу са окућницом у Селу Варварин, а са ова два нова Уговора укупно три породице са подручја општине Варварин ове године је добило свој кров над главом.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x