Лична награда “Brand Leader Award” директору СБ “Меркур”

У оквиру 6. Бизнис конференције “Туристичко тржиште Југоисточне Европе – СЕЕТ 2016”, одржане у Београду, стручни колегијум конференције одлучио је да личну награду “Brand Leader Award“ додели директору Специјалне болнице Меркур, др сци мед. Дејану Станојевићу.

Награда је резултат чињенице да је директор Станојевић, применом успешног и ефикасног система менаџмента креирао пословну филозофију усмерену на континуиране иновације и инвестиције, чији је резултат високо квалитетна понуда усклађена са водећим светским трендовима и жељама најзахтевнијег госта.

“Меркур” Врњачка Бања је име деценијама познато у овом делу Европе, име уз које неизоставно иде висок квалитет услуга, креативност, иновативност, сигурност, задовољство, успех у свим видовима услуга које пружа у области здравственог и велнес туризма. Изузетним залагањем, господин Станојевић лидерску позицију на тржишту потврђује из године у годину и кроз пажљиво биране иновативне стратегије креира и развија високо конкурентне туристичке производе. Др Станојевић је посебну пажњу посветио креирању и развоју туристичких производа кроз интеграцију здравствених, велнес и аква програма, значајно је допринео да се Специјална болница за лечење и рехабилитацију “Меркур” позиционира на регионалном и глобалном тржишту као изузетан бренд здравственог туризма Србије.

Награда “Brand Leader Award” се додељује на основу низа стандардизованих критеријума који подразумевају иновативност, висок степен тржишне препознатљивости и позиционирања аутентичног производа. Награда се додељује десет година у циљу афирмације најистакнутијих компанија, институција, појединаца и медија који континиураним позитивним развојем и иновативним стратегијама постављају више стандарде и унапредјују тржиште, те дају изванредан допринос у популаризацији привредног потенцијала, креирања конкуретног тржишног имиџа региона.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x