Презентација СБ “Меркур” у Стокхолму

Представници Меркура, Миодраг Миљковић, руководилац маркетинга и Слађана Марјановић, референт ино продаје, одржали су презентацију у Стокхолму. Пред великим бројем представника туристичких агенција, туристичких радника, али и директих путника и представника медија представљене су услуге и капацитети Меркура као лидера када је здравствени и спа туризам у Србији у питању.

Организатор овог догађаја био је тур оператер Латитуде травел, са којим је Меркур већ започео пословне преговоре у мају ове године. Наиме, менаџер продаје Латитуде травел-а Аника Содерблом, након посете Врњачкој Бањи и Меркуру, иницирала је презентацију и окупила своје сараднике из туризма, како би их упознала са потенцијалима Меркура под слоганом “Једно место, велики број могућности”.

“Активности Меркура на шведском тржишту током ове године изазвале су велико интересовање, што говори да Меркур поседује квалитет који је потребан да задовољи захтеве шведких туриста “, изјавио је Миљковић у додао да “иако је Шведска ново тржиште за нас, брз развој догађаја указује да је менаџмент Меркура дефинисао адектватне стратегије продаје, промоције и комуникације када је Шведска у питању”.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1270 + 13 = 1283

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x