ЛИДЛ отвара другу продавницу у Крушевцу 4. новембра

Захваљујући поверењу које су Крушевљани поклонили Лидлу, овај савремени дисконт отвориће 4. новембра, другу продавницу у овом граду, на адреси Југ Богданова 23 (у близини главне Аутобуске станице). Истог дана биће отворена и прва продавница у општини Бачка Паланка, што ће укупан број Лидл продавница у Србији повећати на 56, саопштено је из ове компаније.

Крушевљанима ће и у новој Лидл продавници већ од првог дана бити понуђен пажљиво одабран асортиман од око 1.800 производа у сталној понуди, а од чега више од 600 долази од домаћих добављача. Од недавно, Лидл је у асортиман уврстио и нови бренд под називом “С љубављу, домаће” ког чини око 80 производа инспирисаних традицијом, искључиво домаћих добављача, попут шумадијског јогурта са 4% млечне масти, кнедла са малинама, уштипака и слично.

У изградњи друге продавнице у Крушевцу учествовало је око 20 подизвођача, све домаће фирме, док је главни извођач радова из Крушевца.

“Са новом продавницом бићемо ближи још већем броју Крушевљана, којима желимо да, као савремени дисконт, пружимо другачије и боље искуство куповине. То су пре свега брзе касе и велики пролази између рафова, асортиман непрехрамбених производа, простран и бесплатан паркинг, као и тематске недеље у којима се упознајемо са укусима инспирисаним интернационалним кухињама. Заједно са 25 нових колега пролазимо последње припреме тако да све потрошаче од 4. новембра, дочека јединствена понуда Лидл брендова на коју су навикли и у овој Лидл продавници”, изјавила је Јасмина Шрндић, из Корпоративних комуникација Лидла Србија.

У знак подршке и друштвене одговорности према локалној заједници у којој послује, компанија Лидл Србија је поводом отварања припремила и посебно изненађење за новорођене бебе у Крушевцу – “Бебину чаробну кутију”. У оквиру пројекта “Таши – таши”, која се реализује у сарадњи са компанијом Apello, све маме из Крушевца, чије се бебе роде недељу дана од дана отварања Лидла, од 4. до 12. новембра, у породилишту Опште болнице Крушевац, добиће кутију висококвалитетних производа за негу коже Лидл брендова “Cien”, “Lupilu” и “Siempre”.

Радно време Лидл продавнице по отварању биће од 8 до 22 часа сваког дана у недељи, уз повећану контролу поштовања епидемиолошких мера, те се моле сви потрошачи да носе маске и слушају инструкције ковид редара.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x