Отварање Лидла у Крушевцу 8. новембра

Компанија Лидл Србија, након што је 11. октобра ове године отворила 16 продавница у 12 градова у Србији, 08. новембра отвориће још три нове и то у Крушевцу, на Чукарици и у Панчеву, саопштено је из ове компаније.

Нови продајни објекат Лидла у Крушевцу, који ће почети са радом у четвртак 8. новембра, у 8 часова ујутру, налази се на Бруском путу, у Крфској улици, а према наводима из саопштења компаније Лидл Србија први савремени дисконт у Србији је припремио пажљиво одабран асортиман производа и додатне “слављеничке” цене за потрошаче у ове три продавнице приликом отварања.

“Након срдачног дочека током отварања наших продавница у 12 градова Србије, веома нас радује да ће потрошачи у још три продавнице имати прилике да се увере у јединствено искуство куповине које доносимо. Надамо се и верујемо да ће препознати вредност коју доносимо и пружити нам поверење. Свима који нас од 8. новембра посете у новим продавницама у Београду, Крушевцу и Панчеву са задовољством ћемо понудити једноставну, бољу и повољнију куповину”, истакла је руководилац корпоративних комуникација компаније Лидл Србија, Мартина Петровић.

Потрошаче ће на полицама Лидла дочекати асортиман од 1.500 производа, а поред Лидл брендова, у асортиману су заступљени и домаћи добављачи, са више од 350 производа. Лидл је припремио и временски ограничене акцијске понуде непрехрамбених производа који се сваке недеље мењају, али су овог пута у три нова продајна објекта у Крушевцу, на Чукарици и у Панчеву, за прве дане рада, као додатак редовним акцијама обезбеђене и додатке акцијске понуде.

Радно време Лидл продавница је сваког дана у недељи од 08:00 до 22:00 часа, а до краја године се очекује и отаварање нових продајних објеката у Јагодини, Инђији, Вршцу и Кикинди.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x