ЛИДЛ шири малопродајну мрежу, отворен други продајни објекат у Крушевцу

У Крушевцу је данас отворен други продајни објекат компаније “ЛИДЛ”. Заједно са представницима компаније, врпцу је пресекла градоначелница Јасмина Палуровић.

“Крушевац је град који ствара добро пословно окружење и трудимо се да будемо место у коме ће ивеститори наћи поузданог партнера. Град Крушевац је изашао у сусрет инвеститору изградњом улице у дужини од 135 метара, између Југ Богданове и Железничке. Вредност инвестиције је око 20 милиона динара, а обухваћени су инфраструктурни радови: изградња водоводне и канализационе мреже, асфалтирање”, изјавила је градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић.

Јасмина Шрндић из корпоративних комуникација компаније “ЛИДЛ” је рекла да “врхунском услугом и разноврсним асортиманом по повољним редовним и акцијским ценама” желе да стекну поверење нових потрошача, а истакла је нови делукс асортиман производа, посебно погодан за празничну трпезу.

Компанија “ЛИДЛ” је поводом отварања припремила и посебно изненађење за новорођене бебе у Крушевцу “Бебину чаробну кутију”. У оквиру пројекта “Таши – таши”, који се реализује у сарадњи са компанијом “Апело”, све маме из Крушевца које се породе у периоду од 4. до 12. новембра добиће кутију висококвалитетних производа за негу коже “ЛИДЛ” брендова “Циен”, “Лупилу” и “Сиемпре”.

Новоотворени објекат широке потрошње налази се у улици Југ Богданова 23 (у близини главне Аутобуске станице), на простору од 2.400 метара квадратних, са више од 100 паркинг места и 25 запослених. Радно време је од 08:00 до 22:00 сата, сваког дана.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x