Маја Марковић в.д. директор ПКС – Регионалне привредне коморе Крушевац

Маја Марковић именована је 01. децембра за в.д. директора Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Расинског управног округа. Рођена је у Крушевцу, 27.11.1987. године. Завршила је основне студије на Економском факултету, Универзитет у Београду на смеру финансије, банкарство и осигурање и стекла звање дипломираног економисте.

Од 2016. године радила је у Агенцији за регионални развој Расинског округа (АРРРО). Са позиције стручног сарадника са привреду и људске ресурсе била је задужена за финансијске послове, консалтинг услуге, израду бизнис планова за Старт уп предузећа, менторинг Старт уп и зрелих предузећа, евалуацију и мониторинг Старт уп и зрелих предузећа корисника програма Фонда за развој и Развојне агенције Србије, спровођење програма Развојне агенције Србије и Министарства привреде.

У њеној биографији стоји и да има богато искуство у раду са привредницима из целог Расинског округа, са представницима Јединица локалних самоуправа, финансијским институцијама и невладиним организацијама.

Сертификован је ментор од стране РАС-а и ЈИЦЕ (Јапанске агенције за међународну сарадњу), као и сертификован тренер више обука из области предузетништва и финансија Министарства привреде и РАС-а. Члан је савета за праћење примене локалног антикорупцијског плана Града Крушевца (2017-2021)

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x