Малишанима из ПУ “Бисери” организовани излети до Дино парка у Крушевцу и Зоо врта у Врњцима

Општина Трстеник и Канцеларија за младе организовали су и ове године бесплатан излет за малишане Предшколске установе “Бисери” и за ђаке прваке са подручја трстеничке општине. Том приликом деца су у пратњи својих васпитачица, у две групе, посетила Дино парк у Крушевцу и Зоо врт у Врњцима код Врњачке Бање, у зависности шта су од тога родитељи изабрали.

Овај излет организован је у оквиру програма којим се жели растерећење издатака за родитеље и да се најмлађима приреди незабораван доживљај.

“Канцеларија за младе и општина Трстеник су, што се организације тиче, урадили све за наше малишане по протоколу, излет је уредно пријављен Полицијској станици у Трстенику, као и захтев према “Југопревозу” са назнаком законских обавеза које имају, у овом случају превоза деце која су била потпуно безбедна”, каже Биљана Савовић, директорка ПУ “Бисери” у Трстенику.

Она напомиње да су деца била подељена у две групе, за њихов превоз било је ангажовано четири аутобуса, са једним аутобусом је било проблема у вези квара па је замењен другим аутобусом, за то време деца су морала да чекају, али је после било све у реду.

Посете Зоо парку у Врњцима и Дино парку у Крушевцу оставиле су на децу позитиван утисак, али су и она била задовољна оним што су видели на излету. Локална самоуправа свеке године омогућује деци из ПУ “Бисери” пред полазак у школу бесплатан излет што је заиста за сваку похвалу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x