Одржан Међународни фестивал балона на Багдали: “Крушевац кроз кроз облаке” по шести пут

Шести међународни Фестивал балона “Крушевац кроз облаке” одржан је на Багдали у организацији Туристичке организације Крушевца и под покровитељством Града Крушевца.

“Потрудили смо се да, уз помоћ атрактивних подизања и спуштања балона, концерата популарних извођача и бендова, припремимо манифестацију која ће привући велики број посетилаца. Град Крушевац и парк Багдала били су веома посећене дестинације, тако је било сва три дана, у главном фестивалском програму наступиле су балонарске посаде из Србије, Словеније и Мађарске, а настављен је музичким програмом”, изјавила је директорка ТО Сузана Милосављевић.

Заменик градоначелнице Крушевца Александар Јовановић говорио је о значају ове аутентичне манифестације.

“Град Крушевац већ постаје препознатљив по овој оригиналној манифестацији. “Крушевац кроз облаке” је туристичка атракција од регионалног значај и, на наше велико задовољство, окупља све већи број учесника и посетилаца. Тиме још једном доказујемо да смо не само “царски” град који чува своје историјске и традиционалне вредности, већ оваквим садржајима успевамо да задовољимо и све параметре једног модерног, европског града”, изјавио је заменик челнице локалне самоуправе.

Музички програм у петак био је резервисан за вокалног солисту Ацу Пејовића, суботњи репертоар почео је великом летњом журком, DJ Балон парти, а наставила се концертом Тропико бенда. Недеља је била посвећена дечијим манифестацијама – позоришне представе, едукативни и музички програми, а централна тема посвећена балонима одржана је у забавном парку “Шаренград”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x