“Мегалодон: Предатор из далеких дубина” и “Хотел Трансилванија 3” на репертоару биоскопа Варварин

Љубитељи седме уметности моћи ће у четвртак, 23. августа, у биоскопу Варварин, да премијерно погледају два најновија остварења. Пројекције трећег наставка анимиране комедије “Хотел Трансилванија” заказане су за 17 и 19 часова, док је пројекција најновијег научно-фантастичног акционог трилера “Мегалодон: Предатор из далеких дубина” заказана за 21 час.

17:00 и 19:00 – “Хотел Трансилванија 3 – Одмор почиње”: Како је управо Дракула тај који осигурава да другима угодно прођу њихови празници, сада је време за његов одмор око којег ће неко други да води бригу. Луксузном крстарењу не може одолети ни остатак Дракулиног чопора те се и они придружују путовању.

Чудовишта се на крузеру фантастично забављају уживајући у свим садржајима који им крузер нуди, од различитих спортских активности до феноменалне и преукусне хране до егзотичних екскурзија. Но, оно што им у једном тренутку ипак прекине забаву је једна неочекивана љубав.

Наиме, чим напусте луку развија се романса између Дракуле и мистериозне бродске капетанице Ерике. Сада је ред на Мејвис да глуми заштитнички настројеног родитеља и покуша да раздвоји свог оца и Ерику. Но нико не зна да је Ерика заправо потомак Абрахама Ван Хелсинга, древног непријатеља Дракуле и свих осталих чудовишта.

21:00 – “Мегалодон: Предатор из далеких дубина” је научно-фантастични акциони трилер снимљен по књизи Стива Алтенса. Главну улогу преузео је незамењиви Џејсон Стетам уз награђивану кинеску глумицу Фан БингБинг и Руби Роуз.

Када се међународни подводни центар, ког воде кинески научници, нађе на удару непознате опасности док на дну Маријанског рова стоји уништена и онеспособљена подморница, др Занг Сујин, водећи океанограф у центру, позива у помоћ бившег поморског капетана и стручног рониоца Џонаса Тејлора (Стетам). Он тада улази у авантуру која је равна самоубиству.

Након што је избегао њен напад, Џонас Тејлор је ронилац који мора да нађе начина да спасе екипу заглављене подморнице и супротстави се овом огромном предатору.

Поред Стетама, у овом филмском остварењу сниманом по сценарију Ерика Хоебера, Џона Хоебера, Џејмса Вандербилта и Бел Ејвери играју и Винстон Чао, Ли Бинг-Бинг, Раин Вилсон, Пејџ Кенеди, Џесика Мекнами, Олафур Дари Олафсон.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x