Јубиларна 10. манифестација “Поздрав лету” одржана у Јасиковици

У дворишту породичне куће популарног водитеља ТВ емисије “Жикина шареница” Живорада Жике Николића, у лепом селу Јасиковица, одржан је један изузетан музички програм.

На почетку програма “Поздрав лету” великом броју присутних представили су се глумци београдског позоришта у представи “Време части и поноса”, док су, уз оркестар Бранимира Ђокића, наступили наши познати естрадни уметници Жељко Самарџић, Вера Матовић, Вики Миљковић, Рики Лугоњић и Игор Лугоњић, а чести аплаузи били су доказ лепе забаве и дружења.

“Драго ми је што смо ево и јубиларни 10. пут поново заједно, хвала свим учесницима у програму, а и драгим гостима који су дошли и надам се да су задовољни програмом. Ово је била прилика да се сви ми мало удаљимо од свакодневних проблема и обавеза” поручио је са задовољством Живорад Жика Николић.

На рачун организације манифестације “Поздрав лету” лепе речи су упутиле и наше познате естрадне звезде. Вики Миљковић каже да су Јасиковци добри и гостољубиви, осећала се лепо и добила је неку позитивну енергију за даље, а одазвала се јер добро познаје Жику и његову супругу, али је исто тако желела да песмама орасположи све присутне који воле и уживају у народним песмама.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x