Средња школа Варварин представила се на Сајму образовања и професионалне оријентације

На недавно одржаном Сајму образовања и професионалне оријентације у Крушевцу Средња школа Варварин представила је смерове и образовне профиле које ће ученици моћи да упишу за нову школску годину. Директорка ове образовне установе Весна Чабрић подсећа да Средња школа Варварин има четири образовна профила у четворогодишњем трајању и два у трогодишњем.

“Четворогодишње школе које ми имамо су Гимназија – Природно – математички смер, економски техничар, машински техничар моторних возила и техничар за индустријску фармацеутску технологију, док у трогодишњим школама имамо два смера која чине једно комбиновано одељење, а ради се о смеровима аутомеханичар и механичар грејне и расхладне технике”, наводи директорка Чабрић.

Недавно су почела и школска такмичења на окружном нивоу где је у такмичењу из математике одржаном у Трстенику ученик Средње школе Варварин Стефан Пантић, са проф. Томицом Дивнићем, освојио треће место, одржана је и окружна Књижевна олимпијада, док је варваринска Средња школа била домаћин окружног такмичења из физике.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x