“Михољски сусрети села 2021”: Турнир у кошарци у Бачини

Турниром у кошарци у ОШ “Свети Сава” у Бачини настављено је са реализацијом манифестације “Михољски сусрети села 2021”. Учешће на турниру узеле су све основне школе са територије општине Варварин, а координатор овог пројекта Марија Брајовић истиче да је за “Игре без граница”, као и за све остале активности до сада реализоване, владало велико интересовање темнићких основаца.

“Ова активност се спроводи у сарадњи са Министарством за бригу о селу, у питању је пројекат “Михољски сусрети села” и наш пројекат под називом “Путујући карневал” је посетио Бачину где је одржан турнир у кошарци и где су учествовале све основне школе са подручја општине Варварин”, рекла нам је Марија Брајовић.

Она подсећа да је до сада организовано неколико активности у месним заједницама и то у Залоговцу, Доњем Крчину, Обрежу, Малој Крушевици, Маренову, а остало је још неколико активности које ће бити спроведене до краја ове године, тачније до 25. децембра. Оно што следи то је проглашење победника са ликовно – литерарног конкурса у ОШ “Драги Макић” у Бошњану.

“Михољске сусрете села 2021” организује Општина Варварин, а за реализацију манифестације средства у износу од пола милиона динара определио је Министарство за бригу о селу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x