Миленко Вучковић нови председник Општинске организације пензионера у Трстенику

У Клубу пензионера у Трстенику одржана је седница Изборне скупштине Општинске организације пензионера Трстеник којом је председавао Љубиша Славковић, док је после избора радног председништва минутом ћутања одата пошта недавно преминулом председнику ове Организације Миодрагу Стевановићу и другим преминулим члановима Организације.

По другој тачки дневног реда разрешени су чланови Извршног и Надзорног одбора и именовани нови чланови на основу предлога, затим су верификовани мандати нових чланова скупштине, а онда је председник комисије за избор и именовања поднео извештај о спроведеним изборима у Месним организацијама.

Извршни одбор Организације предложио је за новог председника ОО Пензионера Трстеник, досадашњег потпредседника Миленка Вучковића који је јавним изјашњавањем присутних изабран на ову функцију, мада му је конкурент био Радомир Додић. За потпредседника ООП Трстеник изабран је Светомир Смиљковић, а затим је извршен и избор нових чланова Извршног и Надзорног одбора на чијем је челу Славица Величковић.

Новоизабрани председник трстеничких пензионера Миленко Вучковић захвалио је присутнима на указаном поверењу и подршци и најавио наставак планираних активности у наредном периоду у интересу бројног чланства ове Организације.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x