Министарка привреде Анђелка Атанасковић посетила Трстеник

Министарка привреде у Влади Републике Србије Анђелка Атанасковић посетила је Трстеник и насељено место Тоболац. Свечани пријем привредила је у њену част председница општине Трстеник Милена Турк у свом кабинету, а у сали за састанке Општинске управе је одржан састанак министарке и њених сарадника са председницом општине, чланом Општинског већа задуженом за привреду Душаном Ерићем, председником Привредног савета Игором Милисављевићем, као и са привредницима трстеничке општине.

На састанку је истакнуто да је у протеклом периоду, захваљујући пројектима које је подржало Министарство привреде и уложеним значајним средствима, у овој општини је урађено доста послова, реконструкција улица и путева.

После темељних разговора у сали Општинске управе, у пратњи председнице општине Трстеник и њених сарадника министарка Анђелка Атанасковић обишла је насељено место Тоболац, где је у току асфалтирање пута. Ово је једна од три деонице за које је Министарство привреде определило средства, а укупна вредност радова је 65 милиона динара.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x