Значајна донација компаније “DM drogerie markt” ПУ “Радост”

Велику хуманост у правом тренутку показала је компанија “DM drogerie markt”, највећи дрогеријски ланац у Европи који је међу стотине својих продајних објеката нашао место и у Врњачкој Бањи и налази се на Променади, у партеру хотелског комплекса “Zepterme”.

На свечаном отварању овог објекта у Врњачкој Бањи, представник поменутог “DM drogerie markt” уручио је донацију, чек у вредности од 500.000,00 динара, директорки Предшколске установе “Радост” Драгани Хаџи Ристић, а у циљу наставка традиције ове дрогерија приликом отварања свог објекта у неком месту када донира средства школама, вртићима, болницама, односно онима којима је то неопходно.

“У име свих нас у Предшколској установи “Радост” захваљујем се донатору, средства ћемо утрошити за куповину технолошких уређаја који су нам неопходни, купићемо два мултифункционална уређаја, штампач, скенер, копир, два пројектора са платном и два лап топа. Ова опрема нам је неопходна за реализацију нашег програма који је основ програма предшколског васпитања и образовања “Године узлета”, а које је прописало Министарство просвете, науке и технолошког развоја”, наводи директорка ПУ “Радост” у Врњачкој Бањи Драгана Хаџи Ристић.

Она је додала да менаџмент компаније “DM drogerie markt” оваквим хуманим гестом, вредном донацијом, показује да мисле и на своје потрошаче, међу којима је и најмлађа популација у нашој земљи, још једном им се захваливши и пожелевши срећу у раду.

1 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x