Млади заинтересовани за програм интернет-електронског пословања

Агенција за Регионални развој Расинског округа, Канцеларија за младе општине Трстеник и Народни универзитет Трстеник успешно су организовали бесплатну обуку за електронско пословање чиме је потврђена успешна сарадња Канцеларије за младе општине Трстеник и Агенције за Регионални развој Расинског округа.

“Ова обука служи да упознамо потенцијалне власнике фирми о свим предностима интернер и електронског пословања. Наравно да за један дан не можеш да научиш да будеш експерт у некој области, али могу се уочити само детаљи и видети како радити даље”, каже предавач на одржаној обуци Катарина Крстановић додавши да на инсталираним веб сајтовима фирме могу рекламирати своје производе да не би имали веће трошкове.

Теме су заинтересовале углавном младе људе који би на овакав начин желели да унапреде већ постојећи посао или да га започну, док у Канцеларији за младе, према речима координатора Ненада Смиљковића, најављују и друге активности и програме током лета у којима се требају што више укључивати млади људи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *