Трибина “Значај раног развоја” 24. децембра у Варварину

Друштво педагога и психолога Расинског управног округа, у уторак 24. децембра, у сали Скупштине општине Варварин, са почетком од 12:00 часова, организује трибину “Значај раног развоја”, која се реализује у оквиру пројекта општине Варварин “У вртићима расте будућност Србије”.

На трибини ће говорити мр Далиборка Живковић, васпитач сарадник – координатор ППП, саветник спољни сарадник МПНТ за предшколско васпитање и образовање, ПУ “Ната Вељковић”, Слободанка Миладиновић, стручни сарадник – педагог, педагошки саветник, ПУ “Ната Вељковић” и Светлана Алексић, стручни сарадник – психолог, саветник спољни сарадник МПНТ за превенцију насиља, МШ “Стеван Христић”.

Теме трибине су “Карактеристике и значај развоја у раном детињству”, “Значај сарадње вртића и породице” и “Стварање сигурног и безбедног окружења за раст и развој на раном узрасту”.

Пројекат “У вртићима расте будућност Србије” финансира Светска банка (World Bank), а у оквиру пројекта Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије “Инклузивно предшколско васпитање и образовање” (ЕСЕС).

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x