Најбољим ученицима и студентима трстеничке општине уручене стипендије

На скромној свечаности у ликовном салону Дома културе у Трстенику најбољим ученицима и студентима трстеничке општине уручене су новчане награде у оквиру стипендија. На основу објављеног конкурса Фонда за младе таленте општине Трстеник, 78 кандидата је задовољило критеријуме конкурса, рекла нам је Сања Радојковић, председница Управног одбора овог Фонда.

Осим ње, награде најбољим ученицима и студентима поделили су председница општине Трстеник Милена Турк, њен заменик Дејан Раковац, председник Скупштине општине Трстеник Герасим Атанасковић и помоћник председника општине Трстеник Радомир Милуновић.

“Честитам свима који су данас примили награде и желим им нове успехе у наредном периоду њиховог школовања. Општина Трстеник цени и поштује њихове резултате, а награђиваћемо и наредне генерације како би и они били мотивисани до завршетка школовања.Наравно, волели бисмо да се они после школовања врате овде да раде и заснују своје породице. Заиста се поносимо њима и тако ће и даље бити”, поручила је председница општине Трстеник Милена Турк.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x