Напредак гостује Новом Пазару, Чарапани са оптимизмом путују у Нови Пазар

Напредак у недељу путује у Нови Пазар на гостовање истоименој екипи. О очекивањима пред ову важну утакмицу разговарано је на конференцији за новинаре на стадиону “Младост”.

“Претходне две недеље искористили смо да адаптирамо нове играче, да освежимо оне које су до сада изнели већи терет, као и да појединцима подигнемо форму с обзиром да ћемо у наредном циклусу имати три утакмице у року од седам дана. Радује ме долазак нових играча, није у питању само квантитет, већ из великог квалитета који сада поседујемо појављује се још већа конкуренција. Сваки од играча сада мора да се труди да буде у најбољој форми, јер у сваком тренутку има алтернативу, која уместо њега може да ускочи. Што се тиче гостовања у Новом Пазару кључна ствар ће бити да се што пре адаптирамо на амбијент, јер смо свесни еуфорије која ће нас чекати. Екипа Новог Пазара је прошла слични пут као и ми, мислим на одлазак великог броја играча и сада је и на нама и на њима да што пре уклопимо све новајлије, што може бити и кључ успеха у недељном дуелу”, изјавио је шеф стручног штаба Драган Перишић.

Новајлија Лазар Зличић је против Вождовца био на висини задатка.

“Пре свега желим да се захвалим руководству Клуба на указаној шанси и поверењу, надам се да ћу успети на терену да оправдам очекивања. Много ми је драго што смо победили на мом дебију и надам се да ћемо тако наставити и против Новог Пазара. Треба пре свега да се фокусирамо на себе, јер сваки противник у Супер лиги има одређени квалитет. То што ће да буде пуно публике у Новом Пазару је додатни мотив и за нас, јер сви играмо због навијача. Резултат нас држи и ако је добар свима ће бити занимљиво и ко је играч на свакој позицији, али и тренер у Напретку. Сматрам да можемо да тријумфујемо у Новом Пазару, не претимо, али се и не плашимо ни од кога и верујем да можемо да се вратимо срећни и задовољни из Новог Пазара, са три бода”, обећава овај офанзивни везиста.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x