Општина Трстеник традиционално помаже спортске клубове

У циљу што бољег развоја спорта у трстеничкој општини, локална самоуправа са Спортским савезом и Спортским центром успешно реализује традиционалне обиласке клубова на том подручју. Тако су недавно, приликом посете насељеном месту Рујишник, тамошњем истоименом фудбалском клубу уручили комплет дресова, а играчима и руководству пожелели успешну сезону.

Са чланом Општинског већа задуженом за спорт Ненадом Перовићем, председник Спортског савеза Трстеник Владимир Савић са сарадницима обишао је Месну заједницу Лозна, која је успешно представљала општину Трстеник у финалном делу Сеоских игара Спортског савеза Србије и са представницима МЗ Лозна и ФК “Слога” разговарали о унапређењу спорта у овом насељеном месту, о изради спортске инфраструктуре и набавци опреме, како би се што више младих људи укључило у систем спорта.

Већник за спорт у Општини Трстеник Ненад Перовић и Владимир Савић, председник Спортског савеза Трстеник, обишли су Куглашки клуб “Прва петолетка” и разговарали са руководством овог клуба о даљој сарадњи и развоју куглашког спорта. Најмлађим куглашима уручили су тренерке, које су обезбеђене средствима општине Трстеник и њеног Спортског савеза и пожелели члановима и управи клуба успешну такмичарску сезону.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x