Напредњаци доказали саборност победом на изборима

На Конференцији за новинаре у седишту напредњака у Крушевцу, новинарима се обратио члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Братислав Гашић. Он је на самом почетку изразио задовољство постигнутим резултатима на локалним изборима широм Србије, додавши да су напредњаци још једном показали своју јединственост и остварили, упркос подметањима опозиционих медија, изванредне резултате.

“Свуд у свету легитимно раде кол центри, па и у Крушевцу, све је то део демократског процеса, који они што су, само декларативно за поштовање демократских принципа, у овом случају тајкунска опозиција, желели уз помоћ њихових медија да представе као кршење изборног процеса”, рекао је Гашић обраћајући се представницима медија у свом родном Крушевцу и додао да све док се они буду бавили Српском напредном странком, а не својим резултатима, напредњаци ће убедљиво побеђивати.

“Морам да кажем да ми радимо на просперитету нашег града, ускоро крећемо са најављиваном реконструкцијом Опште болнице, градићемо нову спортску халу и радимо да се Србија и Крушевац развија. Опозиција се бави исконтруисаним полуистинама и лажима, како влада нејединство у редовима Одборничког клуба “Александар Вучић – Крушевац не сме да стане”, ја вам могу рећи да о нејединству нема говора. Формирали смо још једну Одборничку групу из чисто техничких разлога, како би имали више времена за расправу током заседања локалног парламента, али и да би лакше наши коалициони партнери радили. Они су у пуном капацитету допринели убедљивој победи широм Србије и ја свима још једном честитам и захваљујем и могу да поручим да нема свађе и неслоге у редовима СНС и у Крушевцу и у осталим градовима по Србији”, закључио је Гашић који се после обратио члановима Градског одбора Српске напредне странке у Крушевцу на редовном састанку.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x