СНС: Историјска победа на локалним изборима у Варварину

На прошлонедељним изборима за одборнике Скупштине општине Варварин највише гласова освојила је листа “Александар Вучић – За нашу децу” освојивши надполовичну већину, 19 од 35 одборничких места у локалном парламенту.

Тим поводом први на листи “Александар Вучић – За нашу децу” и кандидат за председника општине Војкан Павић захвалио се грађанима општине Варварин на великој подршци и нагласио да ће и у наредном, четворогодишњем мандату, радити у интересу свих грађана општине Варварин.

“Драги моји суграђани и пријатељи, велика ми је част и задовољство што могу да вам се захвалим на поверењу које сте нам указали на изборима 21. јуна. Надам се да ћемо то поверење да оправдамо, а ја вам обећавам да ћемо се трудити максимално како би то поверење оправдали”, поручио је Павић.

Захвалност грађанима на указаном поверењу упутила је и председница Општинског одбора Српске напредне странке (СНС), друга на локалној листи “Александар Вучић – За нашу децу”, др Виолета Лутовац – Ђурђевић нагласивши да је излазност на изборима 21. јуна била 59.83%, а да је изборна листа “Александар Вучић – За нашу децу” на парламентарним изборима освојила 58.96% подршке грађана општине Варварин, односно 5.167 гласова.

“Што се тиче резултата на локалном нивоу, изборна листа “Александар Вучић – За нашу децу” је у општини Варварин освојила 4.641 глас што је 52.24%. У локалном парламенту од 35 одборника 19 одборника припада Српској напредној странци, што је велики успех за СНС, једна историјска победа на моје велико задовољство, од увођења вишестраначја ми нисмо имали овакав резултат да једна странка има надполовичну већину од 52.24 одсто. Желим још једном да се захвалим на оволикој подршци, на указаном поверењу свим грађанима општине Варварин и да им поручим да ћемо се трудити у наредном периоду да наставимо где смо стали и да оправдамо указано поверење”, поручила је др Виолета Лутовац Ђурђевић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x